MISSIO DEI l Aniversare 10 ANI 259.jpg

TRĂIM ȘI
TRANSMITEM MESAJUL LUI IISUS

 
Screenshot 2020-06-19 at 19.42.31.png

POVESTEA

NOASTRĂ

Numele nostru, Missio Dei, este o expresie în limba latină care înseamnă “Dumnezeul Misionar” sau “Misunea lui Dumnezeu.” Credem că Dumnezeu este prima persoană care a inițiat o misiune de proporții cosmice.

 

El a creat o lume perfectă, dar, din cauza păcatului lui Adam și al Evei, lumea aceea perfectă a fost și continuă să fie profund afectată. Ulterior, tot Dumnezeu a venit în această lume ostilă și “pe când eram noi încă păcătoși Iisus a murit pentru noi” (Romani 5:8).

 

Planul lui Dumnezeu este ca, într-o zi, întreaga Lui creație să fie restaurată (Romani 8:20-25, Apocalipsa 21,22). În prezent El salvează și restaurează oameni pe care îi cheamă în misiunea Lui.

 

Am ales numele acesta deoarece ne amintește că povestea noastră se împletește cu Misiunea lui Dumnezeu.

Dumnezeu a creat toate lucrurile în mod bun și perfect. Noi înșine existăm datorită bunatății Lui și a faptului că El ne ține în viață. Totuși, oamenii s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu, și au ales să urmeze căile și dorințele lor, independenți de El.

Dar pentru că El a iubit atât de mult creația Sa, omul, a trimis în lume pe singurul Său Fiu, Iisus, pentru ca El să trăiască viața pe care noi trebuia s-o trăim și să fie pedepsit cu moartea pe care noi trebuia s-o suferim. Dumnezeu vrea acum ca noi să fim parte din planul Sau universal de restaurare a tuturor lucrurilor la o bună relație cu El prin Fiul Sau Iisus Hristos. Aceasta este cea mai bună veste, 

Evanghelia!

CALENDAR ÎNTÂLNIRI

ÎN ACESTĂ PERIOADĂ NE ÎNTÂLNIM ÎN FIECARE DUMINICA, ÎNCEPÂND CU ORA 12:30, ÎN IULIU VALAORI 20 ȘI LIVE PE FACEBOOK LA

 

 BISERICA MISSIO DEI BUCUREŞTI.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este să-L glorificăm pe Dumnezeu printr-o mișcare de plantare de biserici misionale în București și dincolo de acesta. Ne dorim să vedem orașul nostru împânzit de comunități de oameni care trăiesc ca familia lui Dumnezeu cu misiunea de a restaura toate lucrurile la o relație bună cu Dumnezeu Tatăl iubind, slujind, și îngrijind oamenii așa cum a făcut-o Iisus.

În Iisus avem o nouă identitate bazată pe ce-a făcut El pentru noi, care dictează felul în care trăim.

 

Ce facem decurge din cine suntem.

 

Noua noastră identitate are 4 aspecte simultan adevărate.

ANG_5168.jpg

Familie

identitatea missio dei.png

CE CREDEM

CONTACT

ADRESĂ

Strada Iuliu Valaori 20,  București

CÂND?

Duminică:

12:30 pm - 02:00 pm

CONTACT

Luni - Vineri :

11 am - 4 pm

© Missio Dei Bucuresti

Multumim pentru mesaj! Vom reveni curand.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube