top of page
acasa_2.jpg
ACASĂ PENTRU MISIUNE

Proiect Strângere de Fonduri Clădire Missio Dei

missio dei logo copy.png
OBIECTIV : 120.000 EUR
STATUS ACTUAL: 70.240 EUR
Image by June Andrei George

CE NE PROPUNEM:

 

Ne dorim să strângem 120.000 euro în următorii doi ani pentru a ne bucura împreună și a binecuvânta pe alții cu propriul nostru cămin. Pentru început, o luăm cu pași mai mici, astfel că în primele 6 luni (ianuarie – iunie 2020), ne propunem să strângem 30.000 euro. 

 

Accesează această pagină pe care o vom actualiza săptămânal, ori de câte ori vrei să fii la curent cu situația financiară a proiectului.

CUM TE POȚI IMPLICA

DONEAZĂ ATUNCI CAND FACI CUMPARATURI:

Știai că, făcând cumpărături de pe site-urile magazinelor mari din România, poți genera automat bani pe care îi vom direcționa înspre campania de strângere de fonduri?

Shopping Bags
Image by Green Chameleon

DONEAZĂ CREATIV:

Stim că este un efort mare pentru tine și pentru majoritatea dintre noi, de aceea ne-am gândit la niște idei care poate te inspiră să dăruiești creativ și sacrificial:

 

  • Poți directiona săptămânal sau lunar o parte din banii pe care îi aloci pe un obicei recurent : cafea Starbucks, subscriptii etc. 

  • Iți poti dona ziua de nastere. Practic, îți rogi familia și prietenii să doneze banii pe cadourile tale pentru noua locație

  • Poți organiza un garage sale în comunitate sau cu întreaga Biserică

  • Poți oferi bunuri și/sau servicii pe care să le vinzi doritorilor: Comunitatea Victoriei a venit deja cu idei creative pe care le-am presărat mai jos:

Claudiu și Cristina Badea vor dona piese vestimentare noi pentru a fi vândute în cadrul unui târg/garage sale sau pentru a fi publicate pe Facebook spre vânzare.
Flavia va oferi serviciile salonului pentru o zi tuturor celor care îi vor păși pragul, toate încasările urmând să fie donate.
Silvia va pune la dispoziție experiența sa profesională unor firme ce se ocupă cu siguranța alimentelor.

 

Lista este deschisă în conținuare și pentru alte idei care să ne provoace să dăm cu bucurie și credință.

Image by Victoria Strukovskaya

ROAGĂ-TE NEÎNCETAT!

 

Nu uita că, în tot acest demers, rugăciunea este vitală.


Suntem conștienți că acest obiectiv este unul îndrăzneț, dar, în acelasi timp, ne bazăm pe un Dumnezeu Măreț și Atotputernic Căruia îi cerem să lucreze dincolo de puterile și resurele noastre, în același timp modelându-ne inima și relatiile din familia Missio Dei.


Te încurajăm să te rogi constant și cu credință pentru că știm că

 

“Toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede!” ~ Marcu 9:23.

bottom of page