Donează bani pentru clădirea Missio Dei în timp ce-ți faci cumpărăturile!

1200px-Logo_eMAG_(2019).svg.png
logo_CEL.png
download (1).png
mathausLogo.png
NORIEL-Logo.png
logo.2d832ca9.png
logo.png
Decathlon-logo.png
logo-bf.png
Family on Digital Tablet
Campanie Afiliere Acasă pentru Misiune 

Donează bani pentru clădirea Missio Dei în timp ce-ți faci cumpărăturile!

Dacă este pentru prima oara când auzi despre afiliere, îți explicăm mai jos cum funcționează.

Shadow on Concrete Wall

CUM FUNCȚIONEAZĂ ÎN GENERAL

Oricine cu activitate în mediul online se poate înscrie în diverse programe de afiliere prin intermediul cărora pot promova pe rețele lor sociale magazine online cu ajutorul unor links cu tracking pe care le fac publice. Ei încurajează doritorii să le acceseze dacă plănuiesc cumpărături de Black Friday (și nu numai) de pe aceste site-uri.

Prin urmare, dacă tu alegi să cumperi un produs de pe un link de afiliere, automat aproximativ 10% din valoarea acestuia este direcționată către cel care a generat link-ul. Procentul poate să fie diferit în funcție de produs și magazine, dar media este 10%.

Veniturile generate sunt impozitate cu 10% conform legii in vigoare.

CUM PUTEM STRÂNGE BANI PENTRU CLĂDIRE

PASUL 1   

Dacă plănuiești cumpărături în perioada următoare, acceseaza website-ul magazinului prin intermediul unuia sau mai multor link-uri listate mai jos.

PASUL 2   

Vei fi direcționat către magazinul respectiv, iar în browser ți se va instala un "cookie".

PASUL 3  

În cazul în care ai accesat link-ul și nu ai cumpărat nimic, dar intri peste două zile pe același website, fără să mai accesezi link-ul de afiliere încă o dată, dar faci o achiziție, tot se consideră ca fiind prin afiliere deoarece cookie-ul „plantat” inițial are o durată de viață între 2 și 31 de zile (la fel, în funcție de fiecare magazin).

KEEP IN MIND

Comanda pe care dorești să o plasezi trebuie finalizată de pe același dispozitiv. Spre exemplu, dacă ai intrat de pe laptop, dar finalizezi de pe mobil și nu mai accesezi același link de afiliere, nu vor fi generați bani.

Poți folosi două dispozitive diferite doar dacă de pe al doilea te asiguri că accesezi site-ul de pe același link de afiliere.

* în cazul în care întâmpini totuși dificultăți sau ai întrebărî in ceea ce privește tot procesul, îi poți contacta pe Tudor sau Cosmin.

Iată o serie de link-uri pe care le poți accesa dacă plănuiești să îți faci cumpărături de Black Friday de la cel puțin unul din magazinele online de mai jos.

1200px-Logo_eMAG_(2019).svg.png
logo_CEL.png
download (1).png
mathausLogo.png
NORIEL-Logo.png
logo.2d832ca9.png
logo.png
Decathlon-logo.png
logo-bf.png